Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Online fórum a sport területén dolgozó szakemberek számára
  [2020.09.21.] - MST - Hírkategória: Általános
  A Magyar Sportorvos Társaság online fórumot hirdet a sport területén dolgozó szakemberek számára (orvos, testnevelő tanár, dietetikus, gyógytornász stb.).

  A Fórum célja, hogy hozzájáruljon a COVID járvány miatt akadályozott információáramlás, tudásátadás visszaállításához. A Fórumra sportolással összefüggő témában 10 perces terjedelmű előadásokat várunk, melyek saját munkán alapulnak és felépítésükben követik a tudományos előadások formáját.

  Az előadások beadási határideje: 2020. november 13.

  Az előadással együtt kérjük elküldeni az előadás absztraktját (a Sportorvosi Szemle közlési feltételeinek megfelelően – ld. www.sportorvostarsasag.hu) is elektronikus formában a Magyar Sportorvos Társaság részére:
  e-mail: magyarsportorvostarsasag@gmail.com.

  Az előadások lektorálást követően kerülnek fel a honlapra. A Magyar Sportorvos Társaság, bíráló bizottsága javaslata alapján, díjazza a fiatal szerzők (40 év alatti) legjobbnak ítélt munkáit.

  Az online fórum előadásai csak publikusan tudnak felkerülni a Társaság weboldalára. Kérjük szerzőinket ezt vegyék figyelembe! Az előadás elküldését automatikusan a publikus közléshez történő hozzájárulásnak tekintjük.
  Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy az előadásokban vényköteles termék neve a médiatörvény értelmében nem szerepelhet, mert publikus felszínen vényköteles terméket reklámozni nem szabad.

  Az előadásokat Power Point, dokumentum (doc., pdf) vagy mp4. file formátumban várjuk. A Power Pointban vagy .doc formátumban készült előadást a Fájl/Mentés másként paranccsal mentsék le .pdf-ben és így legyenek szívesek elküldeni!

Vissza