Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Kongresszusi értékelés
  [2021.06.16.] - MST - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Tagtársak, Hölgyeim és Uraim!

  A Magyar Sportorvos Társaság “Tokió 2020” című kongresszusa sikeresen lezajlott. Az on-line rendezés ellenére 184 regisztrált résztvevőnk volt, ami minden előzetes várakozásunkat felülmúlta.
  82 előadás hangzott el és 9 posztert is láthattunk, a sportorvosláson belül lényegében minden szakterület képviseltette magát. A program összeállításáért köszönet illeti a Tudományos Bizottságot, és különösen annak elnökét. A szekciókhoz tartozó megbeszéléseken értékes vitákat és mindenki számára hasznos információkat hallhattunk. Az üléselnökök feladatai az on-line lebonyolítás miatt megsokszorozódtak, de szinte mindenki nagy lelkesedéssel elvégezte azokat.

  Örömteli jelenség volt a fiatalok és a gyógytornászok aktivitása. Ismét gratulálok a Fiatalok Fóruma díjazottjainak. Szándékunknak megfelelően a COVID és a sport összefüggései az ülések nagy részében megjelentek és kiemelten fontos téma volt az olimpiai felkészülés.

  A sportági szekciók érdekesnek és hasznosnak bizonyultak. Olyan sportszakembereket is hallhattunk, akik egyébként kevésbé vennének részt sportorvosi kongresszuson. Ezt a hagyományt későbbiekben más sportágakkal is folytatni szeretnénk.
  Köszönet illeti védnökeinket, szponzorainkat, a kiállító cégeket támogatásukért, és az Asszisztencia Kft-t is mindig megbízható szervező munkájáért.

  Remélem, legközelebb már személyes tudományos rendezvényen találkozhatunk.

  Dr. Halasi Tamás PhD,
  a Magyar Sportorvos Társaság elnöke

Vissza