Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • A Magyar Sportorvos Társaság Kongresszusának új időpontja 2021.05.27-28.
  [2021.02.24.] - MST - Hírkategória: Általános
  Kedves Kollégák!

  Sajnálattal kell közölnünk, hogy a napokban felerősödő járvány a tárgyi kongresszus sorsának újragondolására kényszerítette a Társaság Vezetőségét, akik meghozták azt a döntést, hogy a kongresszus 2020. november 27-28. közötti megtartása járványügyi szempontból veszélyes, így a Kongresszust 2021.05.27-28-ra halasztotta.

  REGISZTRÁCIÓS DÍJAK, ELFOGADOTT ABSZTRAKTOK

  Mivel a kongresszus HALASZTÁSRA került (nem törlésre), így a már befizetett regisztrációs díjak nem vesznek el, azok az új időpontban is érvényesek. Ezért ezek lemondására és visszafizetésére nincs szükség. (Természetesen igény esetén a visszafizetésre is van lehetőség. Ez esetben kérjük, jelezze ez irányú kérését a sport@asszisztencia.hu email címen.)

  Az elfogadott absztraktok esetén is hasonlóan jár el a Tudományos Bizottság, azaz az előadástervezetek újbóli beküldésére a későbbiekben nem lesz szükség, azok bemutatására az új időpontban is feltétlen számítunk!

  Az esetlegesen felmerülő további kérdések esetén kérjük keresse Aszódi Melinda project managert, akár emailben (sport@asszisztencia.hu), akár telefonon (+36 70 333 6456)

  Megértésüket megköszönve és mindenkinek jó egészséget kívánva,

  Üdvözlettel:
  ASSZISZTENCIA Szervező Kft.
  Szervező Titkárság

Vissza