Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Társasági hírek


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Magyar Sportorvos Társaság 2018. évi Konferenciája
  [2018.02.19.] - MST - Hírkategória: Általános
  Időpont: 2018. június 7-8.
  Helyszín: Danubius Hotel Aréna

  További részletes információk és regisztráció a rendezvény weboldalán >>

  Tisztelt Kollégák! Tisztelt Sportszakemberek!

  Az 50 éves Jubileumi Kongresszusunk óta eltelt két esztendő számos újdonságot hozott, mind szakmai vonatkozásban, mind a sportegészségügy területén.

  A sportorvoslás egyre nagyobb teret hódít, melyet indokol a sportági akadémiák bővülése, új sportlétesítmények kialakítása, valamint a szabadidő sport iránti növekvő lakossági érdeklődés. A hazai rendezésű nemzetközi versenyek számának ugrásszerű növekedése is a szakma felértékelődését eredményezte. Társaságunk nemzetközi elismertségét mutatja, hogy az Európai Sportorvos Társaság 2021. évi kongresszusát Budapesten rendezhetjük.

  A multidiszciplináris sportorvosi szakma csaknem minden területén sorra jelennek meg olyan újdonságok, melyek átültetése a mindennapi gyakorlatba hozzájárul a sportsikerekhez, támogatja a prevenciót és megkönnyíti a sportorvos mindennapjait.

  Egyes okos eszközök pedig már nem csak a teljesítménydiagnosztikában, hanem a teljesítmény fokozásában vagy a rehabilitációban is sikerrel alkalmazhatók.

  Meggyőződésem, hogy a kongresszus új ismeretekkel, élénk, konszenzusos vitákkal és baráti beszélgetésekkel gazdagítja majd mind a résztvevőket, mind a sportorvoslást.

  Sok szeretettel várjuk a kongresszuson!

  Prof. Dr. Martos Éva
  a kongresszus elnöke


Vissza